Fortell banken din hva du mener!

Din tilbakemelding teller, gi beskjed til banken om hva du mener.    

Slik kan du påvirke banken din

1
Si ifra til banken

1 Si ifra til banken

Som kunde lytter banken til dine meninger. Jo flere som sier i fra om at samfunnsansvar, etikk og bærekraft er viktig, jo større mulighet er det for at banken vil styrke sitt arbeid på disse områdene. Klikk deg inn på linken under, velg en bank og send en epost ved å klikke på grønt eller rødt ikon.

Sjekk bank og send melding
2
Bytt bank

2 Bytt bank

Ved å bytte bank sender du et tydelig signal til din gamle bank om at de må skjerpe seg. Din nye bank vil også få et signal som oppmuntrer dem til å fortsette arbeidet med å ligge i forkant når det gjelder samfunnsansvar, etikk og bærekraft. At banker både kan vinne og tape kunder på grunn av sitt arbeid med slike temaer vil kunne påvirke hele bransjen til å bli bedre.

Slik bytter du bank

Bytt bank

Ved å bytte bank sender du et tydelig signal til din gamle bank om at de må skjerpe seg.  Din nye bank vil også få et tydelig signal som oppmuntrer til å fortsette arbeidet med å ligge i forkant på etikk og miljø. At banker både kan vinne og tape kunder på grunn av sitt arbeid med samfunnsansvar vil kunne påvirke hele bransjen til å forbedre seg innenfor etikk og bærekraft.

 

Bytt bank!

Vil du bytte til en bedre bank? Å bytte bank er enkelt. Sånn gjør du det:

Gjennom å klikke på logoen nedenfor til den banken du vil bytte til, kommer du til bankens velkomstside for nye kunder. Der finner du informasjon om hvordan du kontakter banken for å bli ny kunde. Den nye banken vil hjelpe deg med å avslutte kundeforholdet i din gamle bank. Et bankbytte bør ikke ta mer enn noen dager, og er vanligvis gjennomført i løpet av en arbeidsuke.

×