Personvern og brukervilkår

Etisk bankguide lagrer ikke personopplysninger som kan brukes til å identifisere enkeltpersoner. Trafikk på hjemmesiden vil imidlertid kunne bli brukt til å generere samlet statistikk om bruken av nettstedet.

Hvis du sender en melding via nettsiden til en bank, blir du bedt om å fylle inn ditt navn og din epostadresse. Dette gjøres for at banken skal kunne sende deg et svar til din epostkonto. Vi bruker ikke denne informasjonen på noen annen måte enn å sørge for at din melding blir sendt til den banken du ønsker. Dine opplysninger vil ikke bli lagret eller brukt av oss og du vil ikke motta noe reklame- eller markedsføringsmateriell av noen art.

Det benyttes informasjonskapsler (cookies) på etiskbankguide.no. Informasjonskapsler er små informasjonsfiler som blir liggende igjen på datamaskinen din for at tjenesten vår skal fungere best mulig. Informasjonskapselfunksjonen kan slås av og på i de fleste nettlesere. Hvis du slår av dette kan du fortsette å bruke etiskbankguide.no, men det kan være en mulighet for at enkelte funksjoner ikke vil fungere optimalt.